PÄÄTAGIT

×

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ


Voimaantulo: 04. huhtikuuta 2020

Jerk Dolls ("me"," me "tai" meidän") toimii jerkdolls.com verkkosivusto ("palvelu").

Tällä sivulla kerrotaan henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista koskevista käytännöistämme, kun käytät palveluamme, sekä niihin liittyvistä valinnoista. Jerk Dollsin tietosuojakäytäntömme on luotu ilmaisen Tietosuojakäytäntögeneraattorin avulla.

Käytämme tietojasi tarjotaksemme ja parantaaksemme palvelua. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä Tietosuojakäytännössä ole toisin määritelty, tässä Tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavilla osoitteesta jerkdolls.com

Tietojen Kerääminen Ja Käyttö

Keräämme useita erilaisia tietoja eri tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme palveluitamme sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

henkilötiedot

Kun käytät palveluamme, saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai tunnistamiseen ("henkilötiedot"). Henkilökohtaisia tietoja voi sisältää, mutta ei rajoitu:

Käyttötiedot

Saatamme myös kerätä tietoja siitä, miten palvelua käytetään ("käyttötiedot"). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneesi Internet-Protokollaosoite (esim.IP-osoite), selaimen tyyppi, selainversio, palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailusi aika ja päivämäärä, kyseisillä sivuilla käytetty aika, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Seuranta-ja evästetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme palvelumme toimintaa ja säilyttääksemme tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Seurantatekniikoita käytetään myös majakoiden, tagien ja skriptien keräämiseen ja seuraamiseen sekä palvelumme parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjeistaa selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, milloin eväste lähetetään. Kuitenkin, jos et hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää joitakin osia palvelustamme.

Esimerkkejä käyttämistämme evästeistä:

Tietojen käyttö

Jerk Dolls käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

tiedonsiirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää - ja ylläpitää - tietokoneisiin, jotka sijaitsevat osavaltiosi, provinssisi, maasi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jos tietosuojalainsäädäntö voi poiketa lainkäyttöalueesi säännöksistä.

Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella ja päätät antaa meille tietoja, huomaa, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Yhdysvaltoihin ja käsittelemme niitä siellä.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön, jota seuraa tällaisten tietojen toimittaminen, edustaa suostumustasi kyseiseen siirtoon.

JerkDolls ryhtyy kaikkiin kohtuudella tarpeellisiin toimiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei käytössä ole asianmukaisia tarkastuksia, mukaan lukien tietojesi ja muiden henkilökohtaisten tietojen turvallisuus.

Tietojen luovuttaminen

Oikeudelliset Vaatimukset

Jerk Dolls voi luovuttaa henkilötietojasi hyvässä uskossa, että tällainen toiminta on tarpeen:

Tietojen turvallisuus

Tietoturva tietosi on tärkeää meille, mutta muista, että mikään tapa siirto Internetissä, tai menetelmä sähköisen tallennuksen on 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden täydellistä turvallisuutta.

palveluntarjoaja

Voimme palkata kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan palveluamme ("palveluntarjoajat"), tarjoamaan palvelua puolestamme, suorittamaan palveluun liittyviä palveluja tai auttamaan meitä analysoimaan, miten palvelumme käytetään.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi vain suorittaakseen nämä tehtävät puolestamme ja ne ovat velvollisia olemaan luovuttamatta tai käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Linkit muille sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme käytä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston Tietosuojakäytännön.

Meillä ei ole mitään valtaa eikä vastuuta minkään kolmannen osapuolen sivustojen tai Palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Lasten Yksityisyys

Palvelumme ei koske alle 18-vuotiaita ("lapsia").

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia tietoja keneltäkään alle 18-vuotiaalta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme toimenpiteisiin poistaaksemme nämä tiedot palvelimiltamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme Sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan "voimaantulopäivän".

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä Tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön ovat voimassa, kun ne on lähetetty tällä sivulla.

Ota Yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä: